E. Wolters Timmerwerken & Dakrenovatie

U wilt een dakrenovatie doorvoeren of uw dak vernieuwen? Het dak en de muren vormen de bescherming van uw pand en zijn van grote invloed op de rest van de constructie. Het is dus van belang om bij beginnende problemen zo snel mogelijk professionele hulp in te schakelen, hiermee voorkomt u onnodig hoge kosten in een later stadium.

Bij dakrenovatie komt behoorlijk wat kijken, het is vaak niet alleen de dakdebekking die vervangen moet worden. In sommige gevallen zal er asbest aanwezig zijn en dit dient verwijderd te worden.

Dankzij onze jarenlange ervaring met dakrenovatie en dakreparatie kunnen we u het gehele traject (ook bij de vondst van asbest) uit handen nemen. Alle werkzaamheden voeren we uit volgens de meest actuele eisen en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid. Wanneer we aan een dakrenovatie beginnen, starten we altijd met een inventarisatie. Zo kijken we naar de staat van het hout bij de dakconstructie. Hierbij inspecteren we het dak specifiek op houtrot en andere zaken die u later veel geld kunnen gaan kosten. Ook kijken we naar de staat van het isolatiemateriaal. Indien uw dak niet meer goed geisoleerd is, stookt uw onnodig veel om uw huis te verwarmen. Een kleine investering in een betere isolatie verdient zich gauw terug door de vermindering van de stookkosten.

Naast dakrenovatie zorgen wij ook voor het repareren van uw dak en het isoleren van uw bestaande kap. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd een beroep op onze expertise doen in de vorm van een professioneel advies.

Naast dakrenovatie zorgen wij ook voor het repareren van uw dak en het isoleren van uw bestaande kap. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd een beroep op onze expertise doen in de vorm van een professioneel advies.

dakrenovatie
dakrenovatie
renovatie

Dakrenovatie - vakkundig uw dak laten renoveren

Als jarenlang zijn wij specialist in het renoveren van daken. Elk dak heeft in Nederland behoorlijk te verduren van de verschillende klimaatverschillen. Warmte, koude en water heeft invloed op de kwaliteit van uw dak.

Bij E. Wolters zijn wij in staat om daken van woningen op zorgvuldige wijze te renoveren. Het voordeel van een goed dak zijn:

Dakreparatie

Laat u informeren over welke mogelijkheden wij voor u beschikbaar hebben.