E. Wolters Timmerwerken & Dakwerk

E. Wolters Timmerwerken heeft al 20 jaar ervaring met alle werkzaamheden die te maken hebben met het hellende dak en woningbouw in het algemeen. We hebben vele projecten met succes uitgevoerd voor particulieren, woningstichtingen en aannemers. Alle ontwikkelingen in de bouwwereld volgen we op de voet waardoor we altijd met de nieuwste materialen en methoden werken. Om u een idee te geven van onze werkzaamheden hebben we de belangrijkste werkzaamheden op een rijtje gezet.

Overigens dakwerk vereist altijd veilig werken. Het is dan ook zo dat dakwerk specialistisch werk betekent. Of dat nu een prefab of traditionele dakkapel betreft of renovatie aan uw dak. Het veilig werken staat bij ons voorop. Ten tweede is het belangrijk om snel een uitsparing te maken zodra het dak open wordt getrokken. Elke constructie wordt vakkundig opgezet en alle onderdelen zoals kozijnen, wangen en boeiboorden worden geplaatst en afgewerkt.

dakwerk
prefab kap plaatsen

Dakrenovatie

U wilt uw dak renoveren of uw dak vernieuwen? Het dak en de muren vormen de bescherming van uw pand en zijn van grote invloed op de rest van de constructie.

Prefab kap montage

Wilt u een prefab kap laten plaatsen en geleverd hebben? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren en monteren in alle soorten en maten.

Dakpannen leggen

Het leggen van dakpannen is een belangrijke klus, een foutje kan ervoor zorgen dat uw lekkage of nog ergere problemen krijgt.

Na-isolatie woning

Het na isoleren kan behoorlijk wat energie besparen, maar bovenal geld. Het na isoleren kan op vele manieren, zoals spouwmuren, gevels, daken en vloeren.