E. Wolters Timmerwerken & Nieuwbouw

E. Wolters is specialist in nieuwbouw projecten en richt zich vooral op vloeren, wanden, gevels en daken. Afhankelijk van uw wensen gaan wij met u in gesprek over wat wij voor kunnen betekenen. Vanzelfsprekend worden alle wensen met u in overleg samengesteld. Onder andere zorgen wij ervoor dat wij de maatvoering en technische constructies goed doorrekenen. Kortom, wij zorgen voor het gehele traject vanaf moment voorbereiding tot en met uitvoering.

Zo regelen we niet alleen de betonnen casco constructies, maar ook regelen we de timmerwerkzaamheden. Zo zijn we in staat elk project volledig uit te voeren. Dat doen we met talrijke bouwpartners die elk zo hun eigen specialisme hebben. 

Wij zorgen bij onze bouwwerkzaamheden dat we altijd volgens de richtlijnen van de VCA bouwen. Dat betekent dat wij de constructie optimaal inrichten, het leidingwerk op de juiste plek inbrengen en de stortvoorziening op de juiste wijze aanbrengen. Tot slot kijken we zorgvuldig waar de kozijn of deurverbindingen moeten worden aangebracht.

betoncasco

Betoncasco

Betoncasco kan modulair worden opgebouwd. Dit bestaat uit prefab vloeren en muren. Vanzelfsprekend worden deze in overleg met u samengesteld.

HSB Elementen

HSB staat voor houtskeletbouw, een manier van werken die de laatste jaren steeds vaker wordt toegepast. Het skelet van het gebouw gemaakt van (vuren) hout.

Prefab kap montage

Wilt u een prefab kap laten plaatsen en geleverd hebben? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren en monteren in alle soorten en maten.