E. Wolters Timmerwerken & Prefab kap

Wilt u een prefab kap laten plaatsen en geleverd hebben? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren en monteren prefab kappen in alle soorten en maten. Daarnaast leveren en monteren we ook prefab dakkapellen, schoorstenen en dakramen.

 

Wat zijn de voordelen van een prefab kap? Ten eerste bespaart u veel tijd en geld omdat de prefab elementen in de fabriek gemaakt worden. Dit scheelt erg veel constructietijd op de bouwplaats en hierdoor bespaart u veel geld. Een ander groot voordeel is de snelheid waarmee gewerkt kan worden. Dit zorgt er voor dat uw dak minimaal wordt blootgesteld aan de elementen, er kan dus nauwelijk regen of sneeuw in uw huis komen.

Werkwijze prefab kap

Wanneer we richting een prefab kap plaatsen werken, dan werken we met een daksysteem dat is opgebouwd uit verschillende daksegmenten. Deze segmenten bevatten alle constructieve en dragende functies en zijn voorbereid op de montage van eventuele dakvensters of dakramen. Elke prefab kap plaatsen klus is een maatklus en samen met u stemmen we alle zaken af op uw wensen. Wij leveren en monteren prefab kappen voor een enkele woning, maar uiteraard ook voor meerdere woningen in een project. In beide gevallen kunt u altijd contact met ons opnemen voor informatie of een offerte. Het isoleren van uw nieuwe prefab dak is van groot belang en om die reden werken we met de laatste ontwikkelingen op het gebied van isolatietechniek. We werken met minerale wol, deze manier van isoleren zorgt voor een hoogwaardige warmteweerstand en daarnaast wordt er een zeer hoge geluidsisolatie bereikt.

De beste kwaliteit

De dakelementen worden geleverd onder KOMO keur met product-certificaat en met ondersteund door het procescontrole systeem ISO 9001 – versie 2004.