E. Wolters Timmerwerken & Renovatie

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met het renoveren van woningen en bedrijfspanden. Dit doen wij voor particulieren maar ook voor woningstichtingen en bouwbedrijven. Onder renovatie vallen een heleboel onderwerpen maar eigenlijk komt het er op neer dat we uw huis of bedrijfspand weer als nieuw maken. Ook is het mogelijk om het pand uit te breiden of om er bijvoorbeeld zonnepanelen of een dakkapel op te plaatsen. U kunt stellen dat wij u op alle vlakken van dienst kunnen zijn.

Bij renovatie passen we een woning of gebouw zodanig  aan dat het weer voldoet aan de eisen van de tijd. Vooral op het gebied van duurzaamheid, en brandveiligheid zijn we secuur. Het kan daarbij gaan om het herstellen van een oudere uitstraling van het te renoveren gebouw. Als het gaat om een dakrenovatie zorgen we voor een betere uitstraling maar ook isoleren we het dak en de muren. 

dakrenovatie

Dakrenovatie

U wilt uw dak renoveren of uw dak vernieuwen? Het dak en de muren vormen de bescherming van uw pand en zijn van grote invloed op de rest van de constructie.

Na-isolatie woning

U wilt uw vloer, muren of dak isoleren? Want u wilt energie en dus kosten besparen. Laat ons eens een offerte samenstellen.